Descriere

Un produs calitate hansgrohe

dimensiune :  inaltime baterie: 17.7 cm : lungime pipa: 11.9 cm
corpul bateriei este din alama sanitara, cu nivel scazut de plumb, nu se deformeaza, nu intra in rezonanta
maner plin, rezistent
debitul de apa:  (5 l/min la o presiune de 3 bari)
cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte, vezi explicarea termenilor
perlatorul este din ABS, astfel calcarul nu adera si nu dezvolta bacterii
functie ECO smart de economisire a apei, vezi explicarea termenilor
ventil scurgere cu tija inclus
racorduri flexibile G 3/8 (toli), incluse in pret
potrivit pentru incalzitoarele de apa cu flux continuu
racord DN 15, vezi explicarea termenilor
Compatibilitate

o baterie stativa recomandata pentru lavoare cu gaura pentru baterie si preplin fie ca e pe mobilier sau blat, vezi categoria de Lavoare baie
video de prezentare, click aici
Explicarea Termenilor

Cartusul ceramic : este facut dupa acelasi principiu la toate produsele, chiar daca forma lui difera de la producator la producator. Cele doua discuri ceramice din interior aluneca unul peste altul sau o bila ceramica se deplaseaza, lucrul permitand sau blocand trecerea apei ori reglarea presiunii ei. Cartusul interior este prevazut cu filtre care trebuie curatate sau inlocuite periodic. Dar cum cartusele sunt diferite de la fabricant la fabricant, trebuie sa fiti atenti, pentru ca la inlocuire va trebui sa cumparati aceeasi marca, ca se potriveasca la bateria achizitionata. Interesati-va daca gasiti piese de schimb pentru ea tot acolo de unde cumparati bateria.
Eco smart : Dușurile și robinetele hansgrohe echipate cu tehnologia EcoSmart consumă cu până la 60% mai puțină apă decât produsele convenționale. Mai mult, consumul mai scăzut de apă caldă reduce necesarul de energie. În total, aceasta înseamnă: mai puține emisii de dioxid de carbon și costuri mai mici. Prin urmare, EcoSmart este bun atât pentru mediu cât și pentru portofel. Cum funcționează? Prin adăugarea de aer și prin utilizarea unui limitator de debit special. Aeratorul EcoSmart este încorporat în canalul de la robinetul bazinului și îmbogățește apa cu aer. Rezultatul: un jet de apă plin de balon. Un „elastomer de precizie” garantează performanțe constante și un jet de apă constant puternic, chiar și atunci când presiunea apei fluctua. Limitează debitul, astfel conservând constant apă potabilă.
Dn15 :  diametrul nominal al racordului pe interior este de 15 mm

* Fotografia are un caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard; unele specificații ale produsului pot fi modificate de către producător fără preaviz, sau pot conține erori de operare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Baterie de lavoar Hansgrohe, Focus, crom”