Cum cumpar?

Cum cumpar?

Aveti la dispozitie doua modalitati de achizitionare a produselor companiei SC Nataldent SRL:
COMANDA TELEFONICA

Intrati pe site-ul www.rokagress.ro → Vizualizati produsele → Alegeti produsele pe care doriti sa le comandati → Sunati la numarul de telefon 0771 230 161 pentru a efectua comanda (Program: Luni – Vineri: 10:00-18:00)
COMANDA ON-LINE

Intrati pe site-ul www.rokagress.ro → Alegeti produsele dorite → Adaugati produsele in cosul de cumparaturi → Completati datele personale in “ Detalii de facturare “→Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții sitului web →Plasati comanda
1. Alegerea produselor

Folositi meniurile de navigare din partea stanga pentru a ajunge la produsele care va intereseaza.
Pentru a alege doar produsele care corespund cerintelor dumneavoastra, folositi filtrele de cautare
2. Cosul de cumparaturi

In partea de jos a paginii, sub poza, se afla butonul “ADAUGA IN COS”.
Prin accesarea acestui buton veti fi directionati catre o noua pagina, unde veti putea selecta numarul de produse pe care doriti sa le comandati, revenirea la pagina anterioara sau continuarea comenzii.

Apasand butonul “FINALIZEAZA” veti fi directionati spre o noua pagina, unde aveti de ales intre doua optiuni: persoana juridica sau persoana fizica. In functie de optiunea bifata vi se vor deschide o serie de campuri care trebuie completate.

Dupa ce ati completat datele dvs., verificand ulterior corectitudinea acestora, faceti click pe butonul “PLASEAZA COMANDA”, pozitionat in partea de jos a paginii.

DETALII FACTURARE ; PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA

Pana la trimiterea comenzii puteti oricand sa scoateti produsele din cosul de cumparaturi sau sa le inlocuiti cu altele.

PRODUSELE COMANDATE NU SE MAI POT RETURNA

3. Confirmarea comenzii

Dupa trimiterea comenzii, veti primi automat un mesaj de confirmare din partea programului de administrare a site-ului www.rokagress.ro pe adresa de e-mail utilizata la completarea datelor. Confirmarea comenzii reprezinta acordul dumneavoastra pentru emiterea facturii si livrarea produselor.

4. Cum anulati o comanda expediata?

Dupa trimiterea unei comenzi, veti primi automat un mesaj de confirmare. Neconfirmarea mesajului reprezinta anularea comenzii.
In cazul in care mesajul de confirmare a fost validat, pentru a anula comanda realizata on-line trimiteti un e-mail de renuntare la [email protected] in maxim 24 de ore . In cazul in care comanda a plecat din fabrica/depozit catre dvs. trebuie sa suportati costurile de transport tur/retur si alte cheltuieli efectuate cu aceasta ocazie.
Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0771 230 161.