Descriere

Caracteristici

lavoar incastrat pe blat, dreptunghiular, 56×40,5cm, cu orificiu pentru baterie, cu preaplin
are 1 orificiu de baterie executat  si 2 marcate (pentru situatia in care se doreste utilizarea unei baterii cu 3 treceri)
are orificiu de preaplin; nu se justifica utilizarea unui ventil ceramic (care nu permite inchiderea ventilului, deci preaplinul nu ar avea sens)
lavoarul se monteaza fie incastrat pe un blat (din marmura, travertin, MDF) fie pe un mobilier care in partea de sus se inchide cu un blat; vezi oferta de blaturi;
pentru fixarea lavoarului in blat vezi schita tehnica;
alimentarea cu apa a lavoarului se realizeaza printr-o baterie stativa (vezi produse recomandate);
daca blatul nu mascheaza sifonul, recomandam utilizarea unui sifon cromat (vezi produse recomandate)
material: portelan sanitar
culoare: alb (White Alpin, conform nomenclatorului Villeroy and Boch)
disponibil si in CeramicPlus
Compatibilitate:

recomandate bateriile stative care alimenteaza lavoarele pe blat, ele trebuie sa fie inalte, datorita inaltimii  corpului lavoarului vezi categoria de baterii de lavoar
pentru instalarea bateriei stative se va executa in blat un al doilea orificiu; locul acestuia se va alege in asa fel, incat sa nu subtieze prea mult blatul 
daca blatul nu mascheaza sifonul, recomandam utilizarea unui sifon cromat vezi produse recomandate
Nota ! 

a se asigura in momentul decupajului in blat un spatiu suficient intre perete si lavoar, pentru ca montarea bateriei stative sa se poate efectua atat tehnic cat si estetic .
Explicarea termenilor

Ceramic Plus (ceramic+).  Este un finisaj hidrofob (respinge apa), care ajuta la pastrarea curateniei in baie. Tehnologia reduce porozitatea suprafetei si micsoreaza asperitatile stratului de glazura. Ca urmare apa formeaza picaturi care curg liber pe suprafata ceramicii, impreuna cu rezidurile.

* Fotografia are un caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard; unele specificații ale produsului pot fi modificate de către producător fără preaviz, sau pot conține erori de operare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Lavoar incastrat Villeroy & Boch, O.Novo, oval, 56 cm, alb alpin”