Descriere

Un produs de design fabricat de Kolpasan, Slovenia

oglinda cu polita
oglinda este montata pe un suport de PAL, vezi explicarea termenilor
culoare polita: gri-deschis (GRAY)
dimensiune: 65 x h70 x 14 (lungime x inaltime x adancime polita)
spatiu de depozitare exterior cu 1 polita
montaj: suspendat (pe perete)
Compatibilitate

disponibil si in dimensiunea: 80 cm, 
disponibil si in culoarea: salcam deschis (Acacia Light)
corpul de lumina din fotografii NU este inclus; acesta se poate comanda separat
oglinda se poate completa cu seturile de lavoar + mobilier si coloana LANA
Explicarea termenilor:​

PAL-ul melaminat (se obtine din presarea resturilor de lemn tocate, in combinatie cu diversi adezivi, poate fi folosit DOAR la interior, soarele si apa il afecteaza, il degradeaza .Palul melaminat se obtine prin lipirea unui film decorativ( furnir sintetic) pe palul simplu, se fabrica in dimensiuni standard european : 2800 x 2070 mm. Grosimea cea mai folosita este 18 mm. Se mai fabrica urmatoarele grosimi: 6, 8, 10, 12, 16, 22, 25, 28, 32, 38 mm. In general, in stoc se gaseste pal de 10, 16, 18, 38 mm. Daca ai nevoie de PAL de alta grosime, de obicei se fabrica la comanda de minim 1 palet. (30 foi). Cele mai multe culori ( peste 200) se regasesc la palul de 18 mm, la mobilierul din pal melaminat conteaza fiecare mm, in consecinta lucram cotele in mm. PAL‐ul melaminat se finiseaza pe margini cu cant. Cantul poate fi din folie termoadeziva sau din abs. Uzual cantul abs este gros de 0.4 mm sau 2 mm.
In acest moment, palul melaminat este cel mai folosit material pentru fabricat mobilier pentru ca:

ai o suprafata mare gata finisata
este cel mai economic 
ai foarte multe culori la dispozitie
timp redus de punere in opera (lucrezi usor cu el si timpul de fabricare este redus)
se poate pune in opera cu cunostinte minime
IMPORTANT:

Oglinda cu iluminare se va monta la o distanta de cel putin 60 cm de cazi, cabine de dus sau alte surse de apa (vezi schita din fotografia secundara, unde zona 1 (cona 1) este zona cazii sau a cabinei, zona 2 (cona 2) este zona de siguranta. Oglinda sau orice alt obiect alimenta la curent se poate monta NUMAI in zona 3 (cona 3)

Montarea si legarea la retea a sistemului de iluminare se va efectua NUMAI de personal autorizat pe baza schitei de montaj pusa la dispozitie de producator.  

NU ACTIONATI asupra partii de iluminare daca pardoseala din baie este umeda sau daca sunteti in picioarele goale!  529010

* Fotografia are un caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard; unele specificații ale produsului pot fi modificate de către producător fără preaviz, sau pot conține erori de operare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Oglinda cu polita, Kolpasan, pentru mobilier Lana, 65 cm, gri-deschis”